Russell Athletic MAIOU ARCH LOGO

Maieu bărbați (1122031364)

Descriere

Russell Athletic MAIOU ARCH LOGO

Maiou sport de bărbați Russell Athletic ARCH LOGO NATELNIK cu design clasic de care te vei putea bucura la diferite activități sportive, dar și la purtarea zilnică. Este un maieu original confecționat din material de bumbac, cu croială pe corp, decorat pe partea din față cu logo. Cu siguranță acest maiou trebuie să-l ai.
  • decolteu rotund
  • bretele late
  • manoperă de calitate
  • material confortabil
  • croială confortabilă

Specificaţii

Numărul articolului 1122031364
Cod producător A9-001-1-099
Material 100% bumbac
Greutate 170 g/m²

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

129,99 Lei(50%) 64,99 Lei

O'NeillLM GRAPHIC TANKTOP

109,99 Lei(50%) 54,99 Lei

Russell AthleticBANDED PRONT

94,99 Lei(42%) 54,99 Lei

LottoTRNG TANK MRB

Russell Athletic MAIOU ARCH LOGO

Preţ: 54,99 Lei