Russell Athletic LEGGINGS

Colanți de damă (1271067462)

Descriere

Russell Athletic LEGGINGS

Colanți sport de femei Russell Athletic LEGGINGS cu croială pe corp care va evidenția silueta feminină. Datorită logo-ului metalic Russell Athletic de pe partea stângă vei fi în centrul atenției oriunde și oricând. Sunt colanți adecvați pentru sport, fitness sau de ce nu, pentru purtarea prin casă. Acest model original va deveni foarte rapid îmbrăcămintea ta favorită!

  • croială strâmtă
  • logo metalic Russell Athletic pe partea stângă
  • material confortabil

Specificaţii

Cod producător A8-102-1-099
Material 95% bumbac, 5% elastan
Greutate 240g/m

Lookbook

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

214,99 Lei(53%) 99,99 Lei

Russell AthleticCOLANȚI DE DAMĂ

199,99 Lei(32%) 134,99 Lei

ConverseSTAR CHEVRON

159,99 Lei(31%) 109,99 Lei

adidasW COM AOP TGT

169,99 Lei(50%) 84,99 Lei

LottoATHLETICA II LEGGINGS JS STC W

Russell Athletic LEGGINGS

Preţ: 89,99 Lei