Runto RT-LEDBAG

Rucsac copii cu iluminare LED (3312000256)

Descriere

Runto RT-LEDBAG

Rucsacul de copii RT-LEDBAG este un echipament indispensabil pentru fiecare excursionist mic. Luminează și pâlpâie - datorită acestor proprietăți micii exloratori îl vor iubi. Buzunarul mare de 8 litri va stoca fără probleme îmbrăcămintea de schimb, jucăriile și gustarea. Compartimentul frontal este destinat depunerii obiectelor anevoioase, de exemplu a cheilor sau a portofelului.

  • după apăsarea butonului rucsacul va începe să lumineze, la a doua apăsare lumina va pâlpâi și la a treia apăsare lumina va pâlpâi încet
  • lumină LED pe partea frontală a rucsacului
  • centură ajustabilă
  • produs recomandat copiilor cu vârsta între 6-10 ani
  • baterie: 2x CR2025H incluse în pachet

Specificaţii

Numărul articolului 3312000256
Cod producător RT-LEDBAG-FOOTBALL
Material 100% poliester
Buzunare 2
Volum 8 l

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

179,99 Lei(44%) 99,99 Lei

LottoTRACER MID LTH JR L

99,99 Lei(45%) 54,99 Lei

O'NeillLB JACK'S BASE L/SLV T-SHIRT

144,99 Lei(31%) 99,99 Lei

LoapGENUFA

89,99 Lei(50%) 44,99 Lei

AressGILROY

26,99 Lei

VoxxȘOSETE

254,99 Lei(49%) 129,99 Lei

O'NeillLB TAHOE CARGO PANTS

Produse alternative