Runto RT-HD-UNO

Banderolă sportivă (1835000095)

Descriere

Runto RT-HD-UNO

Banderolă sport Runto RT-HB-UNO, perfectă nu numai pentru jogging dar și pentru drumeții în natură, ciclism, mers pe role sau la alte activități, la alegere. Asigură că vei avea parte de protecție excelentă de vânt și frig. Este mai lată și confecționată din material ușor și elastic care oferă confort termic și învăluie fin capul utilizatorului.

Model sport care se asortează excelent cu mănușile Runto SPY și este decorat cu logo mic reflectorizant Runto.

  • adecvată pentru diverse activități sportive și excursii
  • material ușor și elastic

Specificaţii

Cod producător RT-HD-UNO-BLACK
Material 88% poliester, 12% spandex

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

104,99 Lei(4%) 99,99 Lei

R-JETFASHION EXCLUSIV

114,99 Lei(21%) 89,99 Lei

SalomonRS PRO HEADBAND

59,99 Lei(26%) 43,99 Lei

SensorMERINO WOOL