Runto NESMEK

Colțari (9993000018)

Descriere

Runto NESMEK

Colțari de drumeție/turism Runto NESMEK care îți vor oferi sprijin pe suprafețe cu gheață, dar mai ales pe teren drept sau ușor înclinat. Datorită acestui model nu vei pierde siguranța/stabilitatea sub picioare și nimic nu te va opri pentru a obține cele mai bune performanțe. Runto NESMEX sunt produși din material flexibil, cu greutate redusă, care se adaptează perfect formei pantofilor/ghetelor pe care îi porți. 

Pentru o fixare mai bună pe pantof dispun de curea ajustabilă, prevăzută cu velcro.

  • colțarii sunt furnizați în husă rezistentă, prevăzută cu fermoar pentru un transport confortabil
  • greutate redusă
  • curea ajustabilă cu velcro

Specificaţii

Numărul articolului 9993000018
Cod producător RT-NESMEK-8801
Material cauciuc oțel (vârfuri)
Observații Colțarii RT-NESMEK nu sunt adecvate pentru ture/urcări alpine și alte trasee de dificultate asemănâtoare.
Mărime M (36-41 EU), L (39-46 EU), XL (45-48 EU)

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare
  • 12:55 6. 2. 2020

    Radu Ionut

    Atentie la marimi! L (39-46 EU) este mare pentru bocanc 41. Daca sunteti in prima jumatate a intervalului, mai bine mergeti pe M.

    Reacţie

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.