Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 7
3x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Runto

Runto FOLD

Bețe trekking pliabile Cod: 160414
Vândut
Descriere
Bețele ușoare și pliabile Runto FOLD sunt potrivite pentru drumeții, deoarece antrenează tot corpul. Mânerul plăcut din spumă EVA se poate ...
Descriere

Runto FOLD

Bețele ușoare și pliabile Runto FOLD sunt potrivite pentru drumeții, deoarece antrenează tot corpul. Mânerul plăcut din spumă EVA se poate prinde ușor și asigură confort în timpul utilizării. Sunt formate din trei segmente conectate printr-un cablu metalic, care se introduc unul în celălalt și se blochează cu un pivot de fixare. Ultimul element este integrat în mâner, datorită căruia se poate regla cu ușurință lungimea dorită a bețelor, de la 120 la 140 cm, cu ajutorul Speed lock. Când este desfăcut, bățul are o lungime de numai 40 cm și încape cu ușurință într-un rucsac, în comparație cu bețele standard.
  • construcție pliabilă
  • vârf de oțel rezistent
  • lungime reglabilă 120 - 140 cm
  • rozeta cu diametrul de 5,5 cm garantează că bățul nu se scufundă ușor în zăpadă și că oferă întotdeauna un sprijin în timpul mersului

Specificaţii

Material
Aluminium 7075, EVA, Wolfram, Polyester, PA, PVC
Lungime desfăcut
120 - 140 cm
Cod produs
160414
Codul furnizorului
RT-POLEFOLD-BK
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 3
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Runto