MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Runto ELASTICBELT

Borsetă sport de alergare (3315000291)

Descriere

Runto ELASTICBELT

Centura elastică sport Runto ELASTICBELT este potrivită pentru orice sportiv care dorește să poarte cu el tot ceea ce este necesar. ELASTICBELT este o centură cu plasă cu 5 buzunare de-a lungul perimetrului său. Buzunarele sunt potrivite în special pentru obiecte mai ușoare - bare de energie, geluri, sticle mici de apă, etc. Pentru deschiderea confortabilă a buzunarelor, fiecare este echipat cu o buclă mică, care poate fi folosită și pentru a introduce un șnur subțire pentru a atașa numărul de pornire.

  • centură foarte ușoară
  • 5 buzunare clasice
  • mărime universală

Specificaţii

Numărul articolului 3315000291
Cod producător RT-ELASTICBELT-PK
Material 80 % nailon, 15 % poliester, 5 % elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

39,99 Lei(10%) 35,99 Lei

RuntoHUSĂ PENTRU BRAȚ

12,99 Lei

ArcoreSB700W