MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Rucanor TRIMM MEN

Pantaloni softshell pentru bărbați (1222123332)

Descriere

Rucanor TRIMM MEN

Pantaloni softshell pentru bărbați Rucanor TRIMM MEN adecvați pentru sport și pentru activități în natură. Pantalonii sunt fabricați din material elastic, care este respirabil și parțial impermeabil. Mai mult, sunt rezistenți la vânt.
 • găici pentru curea
 • două buzunare pe betelie

Specificaţii

Numărul articolului 1222123332
Cod producător 9999TRIMM
Material softshell: 93% poliester, 7% elastan
Tehnologie Softshell

Tehnologii utilizate

Softshell

Softshell este material ușor și elastic, material cu sau fără membrană, care combină avantajele stratului al doilea și al treilea . Este rezistent la apă, cu respirabilitate mare și împiedică ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare
 • 7:17 30. 10. 2017

  Robert Sichigea

  Buna ziua, Un tabel de marimi se poate? Multumesc!

  Reacţie

  • 14:38 30. 10. 2017

   SPORTISIMO (Cornel)

   Bună ziua, din păcate la acest model încă nu am primit de la producător un tabel de mărimi. Alegeți mărimea în funcție de mărime purtați de obicei. Mulțumim pentru înțelegere. O zi bună.

   Reacţie

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

444,99 Lei

SwixCROSS

269,99 Lei(37%) 169,99 Lei

HeadANTON

369,99 Lei(29%) 259,99 Lei

LoapLEMAR

739,99 Lei(25%) 554,99 Lei

SportfulRYTHMO PANT

349,99 Lei(27%) 254,99 Lei

NorthfinderLIFTIN

409,99 Lei(36%) 259,99 Lei

HannahMETTY