Roxy DEAR HEART

Portofel de damă (1494003740)

Mărime: UNI
UNI
În stoc - Trimitem în 4 - 5 zile lucrătoare

79,99 Lei cu TVA

Cantitate
Disponibilitate în magazin
În lista de cumpărături

Descriere

Roxy DEAR HEART

Portofel de damă cu design proaspăt de vară Roxy DEAR HEART, ideal pentru fiecare zi. Spațiul interior este suficient de mare pentru stocarea bancnotelor, monedelor sau cardurilor. Portofelul este deosebit și se potrivește bine în geantă, așadar te va cuceri.
  • buzunar principal cu fermoar
  • spațiu suficient pentru stocarea bancnotelor, cardurilor și cartelelor
  • imprimeu pe partea din față

Specificaţii

Numărul articolului 1494003740
Cod producător ERJAA03707-KVJ6
Material 100 % poliester reciclat
Lățime 15 cm
Înălțime 10 cm
Adâncime 2 cm

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative