Roxy COSMIC NIGHTS

Hanorac damă (1133142343)

Descriere

Roxy COSMIC NIGHTS

Vei îndrăgii cu siguranță hanoracul pentru femei cu fermoar pe toată lungimea COSMIC NIGHTS, cu glugă și imprimeu pe piept. Hanoracul este confecționat dintr-un material plăcut care va menține căldura, are o croială confortabilă, iar marginea inferioară a mânecilor și hanoracului sunt finisate cu tiv elastic pentru a ține îmbrăcămintea așa cum trebuie. În buzunarele frontale îți poți încălzi mâinile.
  • glugă integrată care se poate ajusta
  • fermoar pe toată lungimea
  • marginea de jos și terminațiile mânecilor sunt prevăzute cu manșetă elastică
  • buzunare frontale
  • logo la piept

Specificaţii

Cod producător ERJFT04064-SGRH
Material 65 % bumbac, 35 % poliester
Croială regular
Glugă fixă
Buzunare exterioare 2 frontale cu acces liber

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative