Roxy CALL IT DREAMING

Tricou damă (1113265821)

Descriere

Roxy CALL IT DREAMING

Tricou de femei cu design montan Roxy OFF TO THE MOUNTAINS, confecționat din material confortabil și respirabil care îți va oferi confortul necesar atât în oraș cât și la drumeții. Croiala mai lejeră se așează perfect pe corp, partea din spate este decorată cu nasturi.
  • mâneci scurte
  • decolteu rotund
  • decolteu moale
  • material confortabil

Specificaţii

Numărul articolului 1113265821
Cod producător ERJZT04694-WBK0
Material 65 % poliester, 35 % viscoză
Croială regular

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

94,99 Lei(42%) 54,99 Lei

O'NeillLW ARIA T-SHIRT

109,99 Lei(50%) 54,99 Lei

ALPINE PROMAKIA

79,99 Lei(18%) 64,99 Lei

ReebokOPP TEE

109,99 Lei(50%) 54,99 Lei

O'NeillLW ESSENTIAL T-SHIRT

Roxy CALL IT DREAMING

Preţ: 74,99 Lei