MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Rossignol ZYMAX COMBI JR

Schiuri combi de schi fond (8215000925)

Descriere

Rossignol ZYMAX COMBI JR

Rossignol ZYMAX COMBI sunt schiuri pentru juniori, concepute atât pentru schi fond cât și pentru stilul clasic. Dispun de nucleu cu profil mai subțire și mai ușor, sunt mai versatile și ușor de folosit. Zona de reflecție specializată asigură o stabilitate bună a schiului și o reflecție fiabilă, tehnologia Double Groove crește stabilitatea. Model compatibil cu noile legături Turnamic®.
  • Nucleu: Wood / Air

Specificaţii

Numărul articolului 8215000925
Cod producător RHGWF26
Stil adecvat Combi
Construcţie Laquered sidewalls
Talpă K5001
Compatibilitate Turnamic
Greutate 550 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

519,99 Lei(28%) 369,99 Lei

RossignolCOMP J-XC

44,99 Lei

SwixP0005

109,99 Lei(22%) 84,99 Lei

RossignolFT 501

94,99 Lei(21%) 74,99 Lei

ArcoreWINTERMUTE

Rossignol ZYMAX COMBI JR

Preţ: 369,99 Lei