Rossignol HERO ELITE AT CA + NX12 K.DUAL

Skiuri coborâreSkiuri coborâre (8113072364)

Descriere

Rossignol HERO ELITE AT CA + NX12 K.DUAL

Schiuri de coborâre echilibrate exact și perfect Rossignol HERO ELITE ALL TURN CA, sunt skiuri sport-recreaționale, destinate tuturor schiorilor tehnici, care preferă să schieze pe pârtii amenajate. Tehnologia noastră Prop Tech oferă o flexibilitate de torsiune adaptivă pentru o manevrare și control mai bune a marginilor, Power Turn Rocker permite intrarea mai rapidă în viraj și oferă o versatilitate mai mare atât în virajele cu radius lung cât și scurt.Schiuri de coborâre echilibrate exact și perfect Rossignol HERO ELITE ALL TURN CA, sunt skiuri sport-recreaționale, destinate tuturor schiorilor tehnici, care preferă să schieze pe pârtii amenajate. Tehnologia noastră Prop Tech oferă o flexibilitate de torsiune adaptivă pentru o manevrare și control mai bune a marginilor, Power Turn Rocker permite intrarea mai rapidă în viraj și oferă o versatilitate mai mare atât în virajele cu radius lung cât și scurt.
  • ABS (pe lateral)
  • POWER TURN ROCKERABS (pe lateral)
  • POWER TURN ROCKER

Specificaţii

Numărul articolului 8113072364
Cod producător RRF03BW
Tehnologie POWER TURN ROCKER, Prop Tech, POPLAR WOOD

Tehnologii utilizate

POWER TURN ROCKER

90 % camber schi camber tradițional care adaugă energie, precum și un simț excelent pentru teren și stabilitate pe margini la viraj. Restul de 10 % profil mic Rocker la vârf. Intrare la viraj mai ...

Prop Tech

Pe baza noului radius FIS prescris, am lucrat din greu privind compoziția schiurilor, ca să îmbunătățim intrarea la viraje și  controlul deplin al schiuri. Rezultatul eforturilor noastre este ...

POPLAR WOOD

Nucleul POPULAR WOOD este garanția unei combinații echilibrate de greutate redusă, flexibilitate, energie și stabilitate.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Montaj legături

Dacă cumperi schiuri prin intermediul magazinului nostru online, vor fi trimise cu legăturile demontate. Legăturile vor fi puse separat în cutie ca în timpul transportului să nu se deterioreze.

Cum alegem schiurile

Experiență

  • începător – schiuri mai moi (nucleu din material compozit)
  • avansat – schiuri mai rigide (nucleu lemnos, armare - titan sau carbon)

Lungimea schiurilor (-5 până la -15cm sub înălțimea staturii în funcție de stil și experiență)

  • schiuri mai scurte - începători -15cm (mai ușor de manevrat, stabile la viteză mică, dar instabile la viteză mai mare)
  • schiuri mai lungi - avansați -5cm (mai greu de manevrat, dar mai stabile la viteză mai mare)

MAI MULTE INFORMAȚII ÎN SFATURI PENTRU ALEGERE

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

1 199,00 Lei(16%) 999,99 Lei

RossignolTRACK 90

799,99 Lei(43%) 454,99 Lei

BolleINSTINCT SOFT

439,99 Lei(45%) 239,99 Lei

BlizSONIC SR

Produse alternative

3 199,00 Lei(29%) 2 249,00 Lei

ElanAMPHIBIO 14 TI FUSION+ELX 11

3 499,00 Lei(20%) 2 799,00 Lei

HeadSUPERSHAPE I.RALLY SW + PRD 12 GW

4 199,00 Lei(11%) 3 699,00 Lei

ElanGSX FX + EMX 12

3 099,00 Lei(9%) 2 799,00 Lei

NordicaGT 76 TI + FDT TPX 12