Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 5
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Rossignol

Rossignol ATELIER COURSE JKT W

Geacă premium ski damă Cod: 1502043503
Vândut
Descriere
Geacă de foarte bună calitate pentru femei Rossignol ATELIER COURSE JKT, concepută pentru schiori tehnici. Noua tehnologie patentată ...
Descriere

Rossignol ATELIER COURSE JKT W

Geacă de foarte bună calitate pentru femei Rossignol ATELIER COURSE JKT, concepută pentru schiori tehnici. Noua tehnologie patentată "Atelier Course” cu sistem revoluționar de sprijin muscular în jurul abdomenului îmbunătățește confortul și echilibrul schiorului pentru mai mult confort în timpul schiatului. Croială exclusivă și material foarte elastic pentru o libertate mai bună de mișcare și o ergonomie mai bună. Model foarte impermeabil și respirabil cu membrană dublă 20 000 / 20 000, care oferă protecție maximă împotriva intemperiilor și evacuează eficient transpirația de la corp. Toate cusăturile sunt profilate la cald și fermoarele sunt impermeabile pentru a maximiza impermeabilitatea produsului. Izolație termică 3M ™ Thinsulate ™. Rezistență la apă datorită tratamentului DWR. Inserții de carbon în zone consolidate pentru rezistență sporită în timp. Gluga dublă facilitează utilizarea căștii și menținerea protecție maximă în condiții climatice nefavorabile. Datorită utilizării experiențelor brandului Rossignol, această geacă este o alegere excelentă. Produs testat pe pârtie de schiorii experimentați Rossignol.

Specificaţii

Material
82% Poliester, 18% Spandex, material 4-way Stretch Full Dull, tratament superior Lamination 2L - Durable water repellent (DWR) finish
Greutate
182 g/m²
Respirabilitate
20.000g/m²/24h
Coloană de apă
20 000 mm
Cod produs
1502043503
Codul furnizorului
RLGWJ22-200
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Rossignol