Cumpără și câștigă premii extraordinare în cadrul concursului verii! Devino membru al Clubului Sportisimo și te vom înscrie automat la tragerea la sorți.

Știai că poți afișa un meniu cu produsele aflate în magazinul tău preferat?  │  Voi seta mai târziu
Rollerblade

Brandul Rollerblade a fost esențial în crearea unuia dintre sporturile cu cea mai rapidă creștere din lume. În calitate de lider de piață în domeniul rolelor, Rollerblade a deschis calea pentru dezvoltarea rapidă a patinajului pe role, schimbând percepția patinatorilor. A schimbat atitudinea oamenilor față role, de la ajutoare de antrenament în afara sezonului pentru jucătorii de hochei la produse destinate stilului de viață pe care oricine le poate folosi.

De-a lungul anilor, Rollerblade a realizat mai multe premiere în dezvoltarea patinelor cu roți. De exemplu, utilizarea încălțămintei și a roților din poliuteran, a cadrelor metalice, a rulmenților dubli și a frânelor de călcâi. Patinele cu rotile expandabile pentru copii, care pot fi ajustate la mai multe mărimi, au avut, de asemenea, un mare succes.

Rollerblade continuă să inoveze în mod constant și să împingă lumea patinelor cu rotile mereu înainte. Stabilește noi limite în materie de tehnologie și contribuie la creșterea popularității acestui sport.