Reusch BENDIX R-TEX XT

Mănuși de ski bărbați (4301276-701)

Vândut

36,99 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
184,99 Lei   Economisiți: 148,00 Lei (80 %)

SFAT: Fă clic pe butonul de mai jos și vezi alte produse asemănătoare

Sau vizualizează următoarele produse Reusch

Produse alternative

189,99 Lei(5%) 179,99 Lei

LoapALPINEX 25

54,99 Lei(20%) 43,99 Lei

CollonilCARBON PRO

Descriere

Reusch BENDIX R-TEX XT

Mănuși performante pentru ski Reusch BENDIX R-TEX XT cu membrană care are un raport excelent între preț și performanță. Acest model garantează confort maxim.
  • ideale pentru activitățile sportive
  • membrana R-TEX XT este foarte elastică, care se adaptează mișcărilor. Garantează respirabilitate maximă, rezistență la intemperii pentru confort termic sporit, protecție împotriva vântului și a apei.R-TEX XT garantează un mediu cald și uscat pentru mâinile d-voastră, datorită micro moleculelor incluse în materialul poliesterul de bază, care asigură transportul umidității din interiorul mănușilor spre exterior. Cu cât este mai multă umezeală în interiorul mănușilor cu atât mai rapid este evacuată umiditatea spre exterior

Specificaţii

Numărul articolului 4301276-701
Cod producător 4301276-701
Material exterior: SoftTex, palmă: poliuretan
Căptușeala MicroActive
Membrană R-TEX® XT
Tehnologie R-TEX® XT, TEC FILL™

Tehnologii utilizate

R-TEX® XT

R-TEX® XT este o membrană foarte elastică dezvoltată de compania Reusch. Datorită funcționalității sporite de care dispune, asigură rezistență maximă împotriva apei, vântului și umidității. Este ...

TEC FILL™

TEC FILL™ este o izolație standard completă, care asigură nivel optim de căldură. Astfel vă veți putea petrece mult timp afară, de exemplu pe pârtie.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Tabel de mărimi

Mărime Circumferință
11,6 cm
4 13,6 cm
5 15,6 cm
6 17,6 cm
7 19,6 cm
8 21,6 cm
9 24,7 cm
10 26,7 cm
11 29,2 cm
12 31,8 cm
 

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.