1. Produsele nepurtate și nefolosite achiziționate prin intermediul eshop-ului pot fi returnate de clienții neînregistrați în termen de 30 de zile, iar de membrii Sportisimo Club în termen de 90 de zile de la primirea coletului în orice dintre magazinele noastre din România.
  2. Îți recomandăm să returnezi produsele pe care dorești să le înlocuiești în ambalajul lor original. De asemenea, produsele trebuie să fie neutilizate, nedeteriorate, inclusiv cu toate accesoriile și potrivite pentru revânzare.
  3. ! Lenjeria intimă (costume de baie, sutiene, slipi etc.) nu este acceptată dacă nu a fost achiziționată prin opțiunea de livrare la adresă)
  4.  Predarea produselor trebuie să fie insoțită de bonul fiscal sau factură. Dacă achiziția a fost plasată ca și client înregistrat, atunci vei găsi factura în contul tău de client Sportisimo. Dacă nu ai un cont Sportisimo, te poți înregistra în câteva minute, iar toate documentele din comenzile viitoare vor fi păstrate în contul tău.
  5. Banii vor fi rambursați în numerar la predarea produselor.  
  6. Articolele trebuie returnate fără a fi folosite, curate și complete, inclusiv cu prețul și dacă este posibil în ambalajul original.