Reebok COMMERCIAL CHANNEL WOVEN SHORT

Șort bărbați (1326000179)

Descriere

Reebok COMMERCIAL CHANNEL WOVEN SHORT

Pantaloni scurți de bărbați Reebok COMMERCIAL CHANNEL WOVEN SHORT, confecționați 100% din material poliester. Datorită materialului și manoperei de calitate, acești pantaloni scurți vor fi adecvați pentru sport sau de ce nu, pentru diferite activități din timpul liber. Sunt pantaloni sport cu design elegant de culoare neagră, decorați pe partea stângă cu logo-ul Delta.

  • șort de antrenament
  • design elegant de culoare neagră
  • logo pe partea stângă

Specificaţii

Cod producător CE0113
Material 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

de la 159,99 Lei 194,99 Lei (17%)

NikeDSTNCE SHORT BF 7IN

124,99 Lei 199,99 Lei (37%)

ReebokRE 2-1 SHORT

144,99 Lei 194,99 Lei (25%)

Asics5IN SHORT M

114,99 Lei 159,99 Lei (28%)

ReebokWORKOUT READY WOVEN SHORT

134,99 Lei 169,99 Lei (20%)

NikeFLX 2IN1

Reebok COMMERCIAL CHANNEL WOVEN SHORT

Preţ: 109,99 Lei