Reebok 1K JR

Patine de hochei (8513003919)

Descriere

Reebok 1K JR

Patine hochei Reebok 1K, sunt destinate pentru jucătorii ocazionali de hochei. Materialul Microfiber evacuează bine transpirația și se usucă rapid, au limba profilată anatomic și rezistentă la frecarea cu șireturile. Sunt dotate cu lamă de calitate din oțel inoxidabil CCM.
  • șireturi
  • pentru jucătorii ocazionali de hochei
  • mărimea indicată în EU

Specificaţii

Cod producător 449750400
Material Microfiber

Evaluare

4.7

/5
Opinia clienților
evaluat de către 3 clienţi
3 evaluare
2
1
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare
19:47 29. 11. 2014
Evaluare:

Te-a ajutat evaluarea?
14:38 24. 12. 2014
Evaluare:

Te-a ajutat evaluarea?
Marian
8:54 15. 12. 2017
Evaluare:

Sunte bune si imi plac dar sunt putin cam prea ascutite!

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

164,99 Lei(0%) de la 163,99 Lei

CrownedPRINCESS