Puma TEC SPORTS INTERLOCK SHORT

Șort bărbați (1326000236)

Descriere

Puma TEC SPORTS INTERLOCK SHORT

Pantaloni scurți pentru bărbați Puma TEC SPORTS INTERLOCK SHORT, confecționat din material confortabil și funcțional. Datorită tehnologiei dryCELL corpul tău va persista uscat iar tu te vei simți excelent, inclusiv în timpul celor mai exigente activități. Model original, adecvat atât pentru diferite activități fizice cât și pentru purtare zilnică.

  • talie elastică
  • croială confortabilă
  • tehnologie dryCELL

Specificaţii

Cod producător 85417101
Material 100% poliester
Tehnologie dry-CELL

Tehnologii utilizate

dry-CELL

Tehnologia dry-CELL vă menține mai uscat prin țesătura cu efect de fitil, care reduce umiditatea din piele și îi permite să se evaporeze mai repede, pe suprafețe mai mari ale materialului.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

239,99 Lei(31%) 164,99 Lei

ColumbiaTITAN ULTRA II SHORT

234,99 Lei(21%) 184,99 Lei

Asics2-N-1 7IN SHORT

169,99 Lei(52%) 79,99 Lei

OdloSHORT ELEMENT LIGHT

229,99 Lei(23%) 174,99 Lei

SalomonXA TRAINING SHORT M

109,99 Lei(27%) 79,99 Lei

PumaSS SUMMER SHORT

164,99 Lei(33%) 109,99 Lei

AxisRUN KALHOTY KRÁTKÉ