Puma SKS WALLET

Portmoneu (1494003737)

Descriere

Puma SKS WALLET

Portmoneu Puma SK SLAVIA WALLET nu are voie să lipsească niciunui fan. Portofelul are buzunar dorsal pentru monede ce se închide cu fermoar și compartimente pentru bancnote și carduri în interior.
  • organizator intern pentru bancnote și carduri
  • buzunar exterior cu fermoar pentru monede
  • portmoneu cu închidere velcro
  • logo Slavia

Specificaţii

Numărul articolului 1494003737
Cod producător 5396801
Material 100 % poliester
Lățime 13 cm
Înălțime 9 cm
Colecţii SK Slavia Praha

Colecţii

SK Slavia Praha

În această colecție vei găsi tot de ce are nevoie un fan adevărat al echipei SK SLAVIA PRAHA. Jachete, hanorace, tricouri, șepci și alte accesorii dedicate acestei echipe. A fost înființată pe 2 noiembrie 1892, inițial ca un departament de ciclism în Praga, provenind de la asociația studențească Slavia din Praga, cu sediul pe strada Vodičkova. Conform numărului de titluri de ligă câștigat, este al doilea club de fotbal profesionist din Cehia. Slavia a câștigat 18 titluri de ligă (cel mai recent în anul 2017) și cupa națională de opt ori. În 1938 a câștigat Cupa Central Europeană (Mitropa Cup), precursorul actualelor Cupe europene. Printre cei mai renumiți jucători ai clubului se numără Jan Koška, ​​František Plánička, Antonín Puč, František Svoboda (ultimii trei medaliști de argint ai Campionatului Mondial din 1934), Josef Bican, Jan Lála (medaliat de argint al Campionatului Mondial 1962), František Veselý , Vladimír Šmicer și Milan Škoda.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

99,99 Lei(20%) 79,99 Lei

Under ArmourWEBBING 2.0 BELT

54,99 Lei(9%) 49,99 Lei

OlympiaSTOPKY

169,99 Lei(44%) 94,99 Lei

PumaSTEPFLEEX 2 SL V INF

Produse alternative

94,99 Lei(42%) 54,99 Lei

O'NeillBM POCKETBOOK WALLET

94,99 Lei(42%) 54,99 Lei

O'NeillBM POCKETBOOK WALLET

94,99 Lei(42%) 54,99 Lei

O'NeillBM POCKETBOOK WALLET

64,99 Lei(15%) 54,99 Lei

PumaPLUS WALLET II