Puma SHIFT Versatile Tee

Tricou damă (1113265776)

Descriere

Puma SHIFT Versatile Tee

Tricou de femei Puma SHIFT Versatile Tee. Este conceput din material dryCELL care este foarte funcțional și evacuează transpirația menținând astfel pielea uscată și confortabilă pe întreaga durată a antrenamentului. În plus este ușor și respirabil. Model original, prevăzut cu detalii grafice pe partea frontală a pieptului și cu sistem de fixare cu șnururi, situat în partea centrală a spatelui pentru o potrivire excelentă pe corp.
  • material dryCELL
  • material ușor și respirabil
  • detalii grafice pe partea din față
  • sistem de fixare cu șnururi în partea centrală a spatelui

Specificaţii

Numărul articolului 1113265776
Cod producător 51823703
Material 1 față: 93 % poliester, 7 % elastan (Spandex)

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Puma SHIFT Versatile Tee

Preţ: 149,99 Lei