Puma PHASE BACKPACK II

Rucsac (3311215191)

Descriere

Puma PHASE BACKPACK II

Rucsac sport Puma PHASE BACKPACK II, foarte confortabil pentru spatele tale și surprinzător de spațios. Dispune de compartiment mare cu fermoar și un buzunar mai mic cu fermoar pe partea din față. Este un rucsac Puma original, dotat cu spate capitonat și bretele ajustabile.

  • aspect stilat

Specificaţii

Cod producător 07559203
Material 100% poliester
Lățime 30 cm
Înălțime 44 cm
Adâncime 13 cm
Volum 22 l

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

109,99 Lei

WillardKIM29

134,99 Lei

ReaperKALI22

179,99 Lei(27%) 129,99 Lei

LoapSABRY

234,99 Lei(14%) 199,99 Lei

EastpakPADDED PAKR

Puma PHASE BACKPACK II

Preţ: 69,99 Lei