MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Puma EVOPOWER 1.2 GRAPHIC FG

Ghete de fotbal - Puma (2134044961)

Descriere

Puma EVOPOWER 1.2 GRAPHIC FG

Ghete de fotbal Puma evoPOWER 1.2 FG sunt concepute pentru performanță și viteză mai mare. Tehnologia inovatoare AdapLite oferă picioarelor o senzație de confort, ca și la mersul cu piciorul desculț. Tehnologia GripTex a fost utilizată la ghetele de fotbal pentru un control mai bun al mingii. Datorită designului reușit ghetele sunt stabile și confortabile.

  • simulează jocul cu piciorul desculț - flexibilitate și contact maxim cu mingea
  • ajută la dezvoltarea abilităților de jucător la maxim
  • AdapLite - microfibră elastică de calitate premium
  • spumă Accu de calitate premium
  • sistem elastic EverFit
  • tehnologia Grip-Tex sporește controlul asupra mingii la maxim, în toate condițiile

Specificaţii

Numărul articolului 2134044961
Cod producător 10342301
Față AdapLite - microfibră elastică de calitate premium
Talpă talpă ușoară Pebax
Tehnologie Gradual Stability Foam, AccuFoam, Adap Lite, EverFit Cage, GripTex
Colecţii Puma EvoPower

Tehnologii utilizate

Gradual Stability Foam

Sistemul G.S.F. este dezvoltat pentru asimilarea perfectă a tălpii cu picioarele și permite utilizarea deplină a energiei.

AccuFoam

AccuFoam este un sistem care, datorită capacității de adaptare a spumei ergonomice, face posibilă asimilarea perfectă cu piciorul, oferind jucătorilor posibilitatea de a valorifica pe deplin ...

Adap Lite

Sistemul Adap Lite Upper utilizează flexibilitatea unidirecțională a microfibrei din partea superioară a încălțămintei, care datorită proprietăților sale, oferă jucătorilor simțul perfect în timpul ...

EverFit Cage

Sistemul asigură o stabilitate excelentă a piciorului, fără o strângere exigentă, ceea ce permite jucătorilor să folosească mai bine abilitățile lor.

GripTex

Material antiderapant pe fața ghetei care crește aderența la contactul cu mingea.

Colecţii

Puma EvoPower

Ghetele colecției EvoPower sunt făcute pentru aderență maximă și putere. La dezvoltarea ghetelor de fotbal participă Mario Balotelli și Cesc Fabregas, care sunt, de asemenea, emblemele acestei colecții performante.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.