Progress SS BAMBOO SET-G

Set funcțional de fete (1821000036)

Descriere

Progress SS BAMBOO SET-G

Set de lenjerie funcțională pentru domnișoare Progress SS BAMBOO SET-G, confecționat din fibre de bambus natural, de înaltă calitate, adecvat pentru purtare la diferite activități sportive. Fibrele de bambus oferă un sentiment extraordinar la atingere și dispun de proprietăți antibacteriene naturale. Tot odată asigură o reglare termică optimă. Fibrele de poliester evacuează excelent transpirația de la corp. Materialele folosite la fabricație și cusăturile plate asigură confortul maxim la purtare. Acest set este adecvat pentru orice activitate sportivă.

 

  • material confortabil funcțional
  • fibre de bambus
  • proprietăți antibacteriene naturale
  • termoreglare optimă

Specificaţii

Numărul articolului 1821000036
Cod producător 41JNSS7
Material 47% viscoză de bambus, 47% poliester, 6% elastan
Tehnologie BAMBOO

Tehnologii utilizate

BAMBOO

Fibre de bambus - este denumirea folosită pentru materiale textile concepute din tulpina de bambus. Fibrele pentru prelucrarea textilă industrială au fost cunoscute abia la sfârșitul secolului al ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

124,99 Lei(28%) 89,99 Lei

KlimatexONELLA

144,99 Lei(44%) 79,99 Lei

SwixRACE X JNR

124,99 Lei(36%) 79,99 Lei

SensorDOUBLE FACE SET

54,99 Lei(50%) de la 26,99 Lei

Progress41DZSSTDD

344,99 Lei(52%) 164,99 Lei

OdloSET-SHIRT AND PANTS

399,99 Lei(36%) 254,99 Lei

MicoWARM SKIN JNR