Progress E NDRZ BAMBUS

Tricou funcțional de damă (1805000213)

Descriere

Progress E NDRZ BAMBUS

Tricou de femei Progress E NDRZ BAMBUS cu mâneci lungi, confecționat din fibre de bambus de înaltă calitate care oferă un sentiment extraordinar la atingere și dispun de proprietăți antibacteriene naturale. Aceste fibre asigură o termoreglare optimă. Datorită croielii anatomice și cusăturilor plate acest model original se așează perfect pe corp și oferă confort excelent la purtare. Imprimeul bambus tematic face ca acest produs să fie unic pe piață.
  • material confortabil funcțional
  • fibre de bambus
  • proprietăți antibacteriene naturale
  • termoreglare optimă

Specificaţii

Numărul articolului 1805000213
Cod producător 28PAE7
Material 65% fibre de bambus, 30% Tencel, 5% Spandex
Tehnologie BAMBOO

Tehnologii utilizate

BAMBOO

Fibre de bambus - este denumirea folosită pentru materiale textile concepute din tulpina de bambus. Fibrele pentru prelucrarea textilă industrială au fost cunoscute abia la sfârșitul secolului al ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

259,99 Lei(28%) 184,99 Lei

SmartwoolPHD SEAM RACER BRAS W

264,99 Lei(52%) 124,99 Lei

OdloWARM PANT W

149,99 Lei(23%) 114,99 Lei

KlimatexAMINA

269,99 Lei(44%) 149,99 Lei

MicoNECK SHIRT WARMSKIN

279,99 Lei(33%) 184,99 Lei

ColumbiaMIDWEIGHT TIGHT W