Știai că poți afișa un meniu cu produsele aflate în magazinul tău preferat?  │  Voi seta mai târziu
Filtrează
Filtrează
Ofertă produse
Noutăți
Gen
Mărime îmbrăcăminte
Preţ
 Lei
 Lei
Culoare
1
1
1
1
Material Material
Impermeabilitate Impermeabilitate
Lungime pantaloni Lungime pantaloni
Izolație termică Izolație termică
Crac detașabil Crac detașabil

Pantaloni outdoor ORTOVOX

Filtrează
Filtrează după: Îți recomandăm
Filtrează după
4 Produse
De ce apar primele aceste produse?
Îl clasificăm în funcție de numărul de comenzi, evaluare, sezon și alți parametri. Află mai multe.
Pantaloni outdoor femei Pantalonii pentru femei Ortovox BRENTA PANTS W combină tot necesarul pentru a face ... ORTOVOX BRENTA PANTS W
949,99 Lei
Pantaloni de escaladă femei Pantaloni de escaladă foarte lejeri și longevivi, realizați din cânepă și bumbac ... ORTOVOX CASALE PANTS W
949,99 Lei
Pantalonii pentru femei Ortovox PELMO PANTS W sunt realizați în design minimalist, ... ORTOVOX PELMO PANTS W
779,99 Lei
Pantalonii pentru bărbați Ortovox VALBON PANTS M sunt concepuți pentru activitățile ... ORTOVOX VALBON PANTS M
345,99 Lei (-52 %) PRP: 736,99 Lei
Pantaloni outdoor ORTOVOX

Pe lângă materialul de calitate, pantalonii outdoor sunt funcționali și îndeplinesc toate așteptările tale. Îi vei aprecia mai ales în timpul activităților în aer liber, unele modele fiind adecvate pentru ploaie deoarece sunt impermeabile. De asemenea, aceștia sunt ideali și pentru activități sportive, însă pot fi utilizați și pentru plimbări prin oraș.

 

Alege pantalonii outdoor perfecți pentru tine

Pantalonii outdoor sunt o investiție esențială pentru orice pasionat de activități în aer liber. Aceștia trebuie să fie confortabili, durabili și să ofere protecție împotriva mediului înconjurător.

Ce tipuri de pantaloni outdoor există?

Există o varietate de tipuri de pantaloni outdoor, fiecare fiind potrivit pentru un anumit tip de activitate. Iată câteva dintre cele mai populare tipuri:

  • Pantaloni trekking: Acești pantaloni sunt confecționați dintr-un material rezistent și durabil, care oferă protecție împotriva vântului și a umezelii. Sunt ideali pentru drumeții, camping și alte activități în aer liber.
  • Pantaloni alpinism: Acești pantaloni sunt concepuți pentru a oferi libertate de mișcare și protecție împotriva abraziunii. Sunt ideali pentru alpinism, escaladă și alte activități în care este necesară mobilitate ridicată.
  • Pantaloni schi: Acești pantaloni sunt confecționați dintr-un material rezistent la apă și la vânt, care oferă protecție împotriva elementelor. Sunt ideali pentru schi, snowboard și alte activități de iarnă.
  • Pantaloni impermeabili: Acești pantaloni sunt confecționați dintr-un material care nu permite trecerea apei. Sunt ideali pentru activități în condiții de umezeală ridicată, cum ar fi drumeții prin ploaie sau pescuit.
  • Pantaloni respirabili: Acești pantaloni sunt confecționați dintr-un material care permite aerului să circule. Sunt ideali pentru activități în care este necesară răcirea corpului, cum ar fi drumeții în zilele calde sau ciclism.

Cum să alegi pantalonii outdoor perfecți?

Atunci când alegi pantalonii outdoor perfecți, trebuie să iei în considerare următoarele factori:

  • Tipul de activitate: Asigură-te că alegi pantaloni care sunt potriviti pentru tipul de activitate pe care o vei desfășura.
  • Materialul: Materialul pantalonilor trebuie să fie rezistent și durabil, dar și confortabil.
  • Confortul: Pantalonii outdoor trebuie să fie confortabili de purtat, chiar și pentru perioade lungi de timp.
  • Protecția: Pantalonii outdoor trebuie să ofere protecție împotriva mediului înconjurător.

 

Alege și tu pantaloni outdoor. Pe Sportisimo.ro avem pentru tine pantaloni outdoor trekking și pantaloni negri largi sau vino în unul din magazinele noastre!

S-ar putea să te intereseze și categoriile: Pantaloni outdoor bărbați | Pantaloni outdoor femei | Pantaloni outdoor copii | Pantaloni softshell