Știai că poți afișa un meniu cu produsele aflate în magazinul tău preferat?  │  Voi seta mai târziu
Filtrează
Filtrează
Ofertă produse
Noutăți
Gen
Mărime îmbrăcăminte
Preţ
 Lei
 Lei
Culoare
1
1
1
Material Material
Lungime pantaloni Lungime pantaloni

Pantaloni ciclism Scott

Filtrează
Filtrează după: Îți recomandăm
Filtrează după
3 Produse
De ce apar primele aceste produse?
Îl clasificăm în funcție de numărul de comenzi, evaluare, sezon și alți parametri. Află mai multe.
Pantaloni ciclism pentru bărbați Cusuți cu ajutorul celor mai noi tehnologii și materiale, cu o mulțime de proprietăți ... Scott TRAIL STORM WP
484,99 Lei PRP: 774,99 Lei
Pantaloni ciclism pentru bărbați Cusuți cu ajutorul celor mai noi tehnologii și materiale, cu o mulțime de proprietăți ... Scott TRAIL STORM WP
365,99 Lei (-53 %) 789,99 Lei
Pantalonii elastici pentru femei sunt concepuți pentru purtare pe sub pantalonii ... Scott GRAVEL W/O pad W
399,99 Lei PRP: 522,99 Lei
Pantaloni ciclism Scott

Pantalonii de ciclism sunt confecționați din diverse materiale, care îți garantează o experiență sportivă de neuitat. Aceștia sunt concepuți special din material elastic și confortabil, motiv pentru care se așază excelent pe corp. Primăvara sau vara, în zile mai răcoroase, cu siguranță vei aprecia lungimea 3/4. Toamna, poți opta pentru pantaloni impermeabili. Pantalonii de ciclism pentru iarnă conțin un strat din fleece, care te încălzește și te protejează de vremea nefavorabilă.

 

Pantaloni de ciclism: confort și performanță

Introducere

Pantalonii de ciclism sunt esențiali pentru orice ciclist, indiferent de nivelul de experiență. Aceștia oferă confort, performanță și protecție, fiind concepuți special pentru utilizarea pe bicicletă.

Tipuri de pantaloni de ciclism

Există două tipuri principale de pantaloni de ciclism: pantaloni de ciclism scurți și pantaloni de ciclism lungi. Pantalonii de ciclism scurți sunt mai populari în timpul verii, deoarece sunt mai răcoritori. Pantalonii de ciclism lungi sunt mai confortabili în timpul iernii sau în condiții meteorologice nefavorabile.

În plus, pantalonii de ciclism pot fi împărțiți în două categorii: pantaloni de ciclism pentru bărbați și pantaloni de ciclism pentru femei. Pantalonii de ciclism pentru femei sunt concepuți special pentru anatomia feminină, oferind un plus de confort și suport.

Beneficiile pantalonilor de ciclism

Pantalonii de ciclism oferă o serie de beneficii, inclusiv:

  • Confort: Pantalonii de ciclism sunt confecționați din materiale elastice și respirabile, care oferă o potrivire confortabilă și asigură o ventilație adecvată.
  • Performanță: Pantalonii de ciclism sunt concepuți pentru a oferi o libertate de mișcare optimă, ceea ce este esențial pentru o performanță bună.
  • Protecție: Pantalonii de ciclism pot avea încorporată protecție pentru genunchi și șolduri, care ajută la reducerea riscului de rănire în cazul unui accident.

Cum să alegi pantaloni de ciclism

Atunci când alegeți pantaloni de ciclism, este important să luați în considerare următoarele factori:

  • Tipul de ciclism: Dacă ciclați pe distanțe lungi, veți avea nevoie de pantaloni de ciclism mai confortabili, cu o potrivire mai largă. Dacă ciclați pe teren accidentat, veți avea nevoie de pantaloni de ciclism cu protecție suplimentară.
  • Confort: Pantalonii de ciclism ar trebui să se potrivească confortabil și să nu fie prea strâmți.
  • Material: Pantalonii de ciclism sunt confecționați din materiale diferite, fiecare cu propriile sale avantaje și dezavantaje. Materialele sintetice sunt mai durabile și respirabile, în timp ce materialele naturale sunt mai confortabile.
  • Preț: Prețurile pantalonilor de ciclism variază în funcție de calitate și caracteristici.

 

Alege și tu pantaloni ciclism dama. Pe Sportisimo.ro avem pentru tine colanti ciclism dama și pantaloni de ciclism femei sau vino în unul din magazinele noastre!
S-ar putea să te intereseze și categoriile: Tricouri de ciclism | Pantaloni scurți ciclism | Geci de ciclism