Pacsafe

Pacsafe CITYSAFE CX MINI BACKPACK

Rucsac de siguranță pentru femei

(118192)

Cod: 118192

fără evaluare 0x

Produse alternative

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Descriere

Pacsafe CITYSAFE CX MINI BACKPACK

Rucsacul pentru femei Pacsafe CITYSAFE CX MINI BACKPACK este echipat cu mai multe caracteristici practice de siguranță. Carabiniera de siguranță TurnNLock asigură rucsacul împotriva unei înstrăinări. Plasa de oțel ascunsă eXomesh® și curelele Carrysafe® întărite cu două cabluri de oțel protejează împotriva tăierii ei. Buzunarele RFIDsafe® protejează împotriva utilizării abuzive a cardurilor și documentelor. sistem de închidere a fermoarului Roobar® Style;

  • fermoarele sigure oferă protecție împotriva deschiderii brușteprotecție împotriva tăierii

Specificaţii

Cod produs 118192
Codul furnizorului 20421645
Material nailon, poliester
Lățime 26 cm
Înălțime 35 cm
Adâncime 13 cm
Volum 11 l
Greutate 610 g
Tehnologie TurnNLock, CARRYSAFE® POPRUH, eXomesh®, SECURE ZIP TAB, RFIDsafe™, ROOBAR® STYLE
Culoare Albastru închis

Tehnologii utilizate

TurnNLock

Datorită carabinei de siguranță TurnNLock, geanta sau rucsacul tău va fi în siguranță. În doar două mișcări poți prinde carabina de scaun, gard sau alte obiecte, pentru a evita furtul acestuia.

CARRYSAFE® POPRUH

Bretelele Carrysafe® sunt dotate la interior cu 2 cabluri din oțel împletite, care împiedică tăierea și furtul rucsacului.

eXomesh®

Tehnologia eXomesh® ascunde la interior o plasă din oțel inoxidabil, care este cusută de rucsac. Această barieră protejează bagajul împotriva tăierii bagajului și a furtului lucrurilor personale.

SECURE ZIP TAB

SECURE ZIP TAB protejează fermoarul cu ajutorul buclei integrate. Datorită acesteia, vei avea parte de protecție împotriva deschiderii nedorite a rucsacului și a furtului obiectelor personale.

RFIDsafe™

Buzunarele cu tehnologie RFIDsafe™ protejează împotriva scanării datelor personale și a utilizării nedorite a cardurilor de credit. Buzunarul poate bloca frecvențe între 10MHz - 3GHz.

ROOBAR® STYLE

Datorită sistemului de fixare a fermoarului Roobar® Style, bagajul tău va fi protejat împotriva deschiderii nedorite și a furtului.

Evaluări

0

0 Evaluări

Comentarii

Întreabă-ne, te sfătuim cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Pacsafe CITYSAFE CX MINI BACKPACK

Preţ: 739,99 Lei