MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

One MÂNERE CU FORMĂ ERGONOMICĂ

Mânere pentru coarnele de ghidon - One (7499145507)

În stoc - Trimitem în 4 - 5 zile lucrătoare

23,99 Lei cu TVA

Cantitate
În lista de cumpărături

Descriere

One MÂNERE CU FORMĂ ERGONOMICĂ

Mânere ergonomice pentru coarnele de ghidon de la One, fabricate din două straturi de cauciuc anti-derapant. Amestecul intern dur asigură o legătură dură cu cornul de ghidon. Amestecul exterior moale asigură o prindere confortabilă, absorbția șocurilor și confort maxim în timpul călătoriei.
  • formă ergonomică
  • mâner confortabil chiar și în condiții meteorologice umede
  • cauciuc anti-derapant
  • design în două straturi
  • 125 mm lungime

Specificaţii

Numărul articolului 7499145507
Cod producător 760271
Material cauciuc
Dimensiuni 125 mm

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

10,99 Lei

OneZOO

54,99 Lei

OneAIR 3.1

15,99 Lei() 15,99 Lei

OneKIT 1.0

19,99 Lei(20%) 15,99 Lei

OneENERGY 5.0

One MÂNERE CU FORMĂ ERGONOMICĂ

Preţ: 23,99 Lei