Odlo SEAMLESS WARM PANT

Lenjerie intimă funcțională bărbați (1317012175)

Descriere

Odlo SEAMLESS WARM PANT

Pantaloni foarte funcționali de bărbați Odlo SEAMLESS WARM PANT, din seria Performance Warm, care asigură o izolație termică excelentă. Model original, confecționat cu ajutorul tehnologiei 3D, care nu dispune de cusături și se așează excelent pe corp. Forma ergonomică și libertatea optimă de mișcare sunt asigurate de materialele folosite la fabricație. Zonele funcționale, special integrate, evacuează optim transpirația de la corp. Acest articol vestimentar este foarte confortabil, respirabil și funcțional,

Lenjeria este adecvată în special pentru diferite activități sportive. Prevenirea mirosurilor neplăcute este asigurată de tehnologia Effect by Odlo - în fibre este integrat argintul antibacterian, care absoarbe mirosul neplăcut al transpirației.

  • fără cusături
  • copiază perfect forma corpului
  • respirabilitate
  • se usucă rapid
  • termoizolație asigurată
  • rezistență la mirosuri neplăcute

Specificaţii

Numărul articolului 1317012175
Cod producător 159062-60056
Material 71% poliester, 24% poliamidă, 5% elastan
Tehnologie Odlo efect

Tehnologii utilizate

Odlo efect

Fibre «effect» funcționale care conțin ioni de argint, pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor și protejează împotriva mirosului neplăcut de transpirație. Acest material este complet fără ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

319,99 Lei(65%) 109,99 Lei

OdloMEN ACTIVE L/S WARM

369,99 Lei(9%) 334,99 Lei

SmartwoolMENS PHD LIGHT LONG SLEEVE

314,99 Lei(17%) 259,99 Lei

Icebreaker175 EVERYDAY LAGGINGS

314,99 Lei(23%) 239,99 Lei

SensorMERINO ACTIVE PT GPS

354,99 Lei(63%) 129,99 Lei

OdloSHIRT L/S SEAMLESS WARM TOP

249,99 Lei(14%) 214,99 Lei

SensorMERINOWOOL SPODKY M