Știai că poți afișa un meniu cu produsele aflate în magazinul tău preferat?  │  Voi seta mai târziu
Filtrează
Filtrează
Ofertă produse
Gen
Preţ
 Lei
 Lei
Culoare
1
1
Formă ochelari Formă ochelari
Lentilă polarizate Lentilă polarizate
Lentilă fotocromatică Lentilă fotocromatică
Lentilă Lentilă

Ochelari de soare fashion GRANITE

Filtrează
Filtrează după: Îți recomandăm
Filtrează după
2 Produse
De ce apar primele aceste produse?
Îl clasificăm în funcție de numărul de comenzi, evaluare, sezon și alți parametri. Află mai multe.
Ochelari de soare damă Ochelari de soare pentru femei Granite cu design suedez. Protejează-ți ochii de ... 26 GRANITE 21301
99,99 Lei
Ochelari de soare Ochelarii de soare moderni Granite 212024-10 în design suedez îți vor atrage atenția ... GRANITE 212024-10
89,99 Lei

Nu ai găsit ce doreai din oferta prezentă?

Cu siguranță vei alege ceva din sau din .

Cu siguranță vei alege ceva din sau din .

Ochelari de soare fashion GRANITE

Ochelari de soare pe Sportisimo.ro

Ochelarii de soare sunt un accesoriu esențial pentru orice sezon, indiferent dacă ești în vacanță, la plajă sau la munte. Pe Sportisimo.ro găsești o gamă largă de ochelari de soare pentru bărbați, femei și copii, de la mărci de top precum Arcore, Oakley și Reaper.

Ce ochelari de soare să alegi?

Atunci când alegi ochelari de soare, este important să iei în considerare următoarele factori:

Tipul de lentile: Lentilele de soare sunt disponibile în diferite tipuri de materiale, inclusiv plastic, policarbonat și sticlă. Fiecare tip de lentilă are propriile sale avantaje și dezavantaje. Lentilele din plastic sunt cele mai comune și sunt relativ ieftine. Lentilele din policarbonat sunt mai rezistente la zgârieturi și la șocuri. Lentilele din sticlă oferă cea mai bună claritate a vederii, dar sunt mai fragile.
Tonalitatea lentilelor: Lentilele de soare sunt disponibile în diferite tonuri, inclusiv maro, verde și gri. Tonul lentilelor determină cât de multă lumină este blocată. Lentilele maro sunt cele mai populare, deoarece oferă un contrast bun și o vedere naturală. Lentilele verzi sunt potrivite pentru activități în aer liber, deoarece oferă o protecție mai bună împotriva reflexiilor. Lentilele gri sunt potrivite pentru activități în interior, deoarece nu distorsionează culorile.
Forma ochelarilor: Forma ochelarilor este importantă pentru a se potrivi cu forma feței tale. Există o varietate de forme de ochelari de soare disponibile, inclusiv rotunde, aviator, pătrate și dreptunghiulare.
Mărimea ochelarilor: Mărimea ochelarilor este importantă pentru a te asigura că oferă o acoperire adecvată pentru ochii tăi. Ochelarii prea mari pot fi incomod de purtat, în timp ce ochelarii prea mici nu oferă suficientă protecție.

 

Pe Sportisimo.ro avem pentru tine ochelari de soare sau vino în unul din magazinele noastre!

S-ar putea să te intereseze: Ochelari sport | Șepci | Costume de baie | Ochelari fashion