Northwave HANNER JUNIOR

Încălțăminte ciclism copii (80142012-92)

Descriere

Northwave HANNER JUNIOR

Pantofi de ciclism cu greutate redusă pentru copii Northwave HANNER JUNIOR, cu textură anti-derapantă, talpă JAWS și fixare cu două benzi velcro. Fața este realizată prin metoda Biomap din poliuretan foarte ușor cu segmente de protecție aplicate termic. Sistemul de gleznă integrat sprijină zona călcâiul și branțul cu formă anatomică Air Sport sporește confortul la purtare.

  • greutate indicată - mărime 34 EU

Specificaţii

Cod producător 80142012-92
Față 50% pânză, 40% poliuretan, 10% (uretan termoplastic (TPU)
Talpă 65% poliamidă, 35% cauciuc
Greutate 243 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

de la 35,99 Lei 59,99 Lei (40%)

MizunoTRAINING MID 3P

99,99 Lei 144,99 Lei (31%)

EtapeBONO DRES BOY

99,99 Lei 149,99 Lei (33%)

KlimatexGULI

de la 64,99 Lei

ArcoreDODRIO