Northfinder STELJA

Geacă lungă damă

Descriere

Northfinder STELJA

Geacă pentru femei Northfinder STELJA. Geacă damă modernă cu peliculă acrilică și structură Ripstop. Interiorul acestei geci ușoare este din izolație subțire NF®, ceea ce creează o senzație plăcută de căldură. Este suficient de lungă pentru a te proteja de frig. Caracteristicile dominante sunt gluga detașabilă, elemente din piele sau cusut decorativ. Model original, ideal pentru purtare zilnică, drumeții sau plimbări în natură.

 • izolație NF®structură ripstop
 • Durable water repellency
 • cusături decorative
 • întreținere ușoară
 • verylong fit
 • buzunar la piept
 • buzunar exterior și interiordetalii din piele

Specificaţii

Numărul articolului 1192005700
Cod producător BU4691SP-269
Material 100 % poliester
Glugă fixă
Tehnologie Waterrepellent

Tehnologii utilizate

Waterrepellent

 Waterrepelent, este un tratament respingător al apei la suprafață, care împiedică pătrunderea apei în țesătura. Picăturile de apă rămân la suprafață și în timpul mișcării se scurg în jos. ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare
 • 17:36 28. 10. 2019

  Cosmina Popescu

  Bună seara! Ați putea să îmi spuneți lungimea acestei geci pentru mărimea xs? Și dacă este slim fit? Mulțumesc

  Reacţie

  • 14:21 31. 10. 2019

   SPORTISIMO (Gabriel)

   Bună ziua, croiala articolului solicitat este slim. Dimensiunile sunt afișate pe pagina articolului în secțiunea "Cum aleg mărimea potrivită". O zi bună.

   Reacţie

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

194,99 Lei(20%) 154,99 Lei

WillardCLOVER

89,99 Lei(16%) 74,99 Lei

PumaLIGA REVERSIBLE BEANIE

164,99 Lei(18%) 134,99 Lei

EtapeVANESSA

79,99 Lei(25%) 59,99 Lei

WillardRYLEE