Northfinder ISHAAN

Pantaloni softshell de bărbați (1248000042)

Descriere

Northfinder ISHAAN

Pantaloni realizați din 3 straturi de softshell Northfinder ISHAAN, ideali pentru schiorii exigenți. Confortul la purtare este asigurat de materialul foarte elastic, folosit la fabricație, de bretelele detașabile și de fermoarele de ventilație. Croiala și aspectul perfect creează din acest model un partener excelent pentru schiat.

 • impermeabilitate și rezistență la vânt
 • material elastic
 • zone cu ventilație din material tip plasă
 • buzunare călduroase
 • buzunar cu fermoar la spate
 • talie elastică
 • genunchi cu formă anatomică
 • zone consolidate
 • bretele detașabile
 • partea de jos este consolidată
 • partea de jos întărită
 • fermoare în partea de jos
 • protecție împotriva vântului pe dosul fermoarului

Specificaţii

Numărul articolului 1248000042
Cod producător NO3468SNW-269
Material 100% poliester
Respirabilitate 5.000 g/m²/24h
Coloană de apă 5.000 mm
Tehnologie YKK fermoare, Softshell 3 layer
Colecţii Northfinder - Snowseries

Tehnologii utilizate

YKK fermoare

Fermoare funcționale de înaltă calitate, de la compania YKK. Aceste fermoare sunt renumite pentru calitatea și prelucrarea lor perfectă. Dispun de rezistență la apă și siguranță la utilizarea pe ...

Softshell 3 layer

Se compune din trei straturi: strat exterior, constă dintr-o poliamidă sau poliester țesut cu o îmbunătățire rezistentă la apă a membranei și plasă interioară. Combinația materialelor ...

Colecţii

Northfinder - Snowseries

Northfinder Snowseries este o colecție de îmbrăcăminte de schi, care reflectă tendințele de design atractive. La producție utilizează cele mai moderne tehnologii și materiale.

 Snowseries este destinată iubitorilor schiatului care se bucură de schiat cu cele mai apropiate persoane. Pe pârtie oferă funcționalitate și eleganță excelente. Impermeabilitatea membranelor eficiente este completată de fermoarele rezistente la apă YKK® și de cusăturile lipite. Fiecare model de îmbrăcăminte reprezintă un design original, cu simț pentru detaliu și utilizare cât mai versatilă. Datorită conceptului sofisticat al buzunarelor, schiorul are întotdeauna la îndemână toate lucrurile necesare. Nu te lăsa păcălit de denumire, deoarece combinația diferitelor culori cu materiale rezistente este perfectă și pentru mediul urban.

 

Evaluare

5

/5
Opinia clienților
evaluat de către 1 client
1 evaluare
1
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare
A******** *****u
0:12 28. 1. 2019
Evaluare:

Super pantalonii. material foarte bun; sunt foarte utili si arata extraordinar de bine.

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Video

 

Produse alternative

294,99 Lei(42%) 169,99 Lei

HeadFRED

474,99 Lei(24%) de la 359,99 Lei

NorthfinderLUX

249,99 Lei(42%) 144,99 Lei

HeadCEDRAL

239,99 Lei(22%) 184,99 Lei

NorthfinderRINGOL

274,99 Lei(23%) 209,99 Lei

NorthfinderGERON

269,99 Lei(37%) 169,99 Lei

HeadANTON