Nike ZOOM PHANTOM VENOM PRO TF

Ghete turf bărbați (2136014855)

Descriere

Nike ZOOM PHANTOM VENOM PRO TF

Pantofi turf pentru bărbați Nike ZOOM PHANTOM VENOM PRO TF, pentru atacuri clare și precise, cu care se câștigă meciurile. Stratul texturat de la suprafață Hyperscreen direcționează precis mingea, iar perforarea lor îmbunătățește respirabilitatea. Talpă intermediară cu tehnologie Zoom Air în zona călcâiului pentru amortizarea șocurilor;
  • Stratul texturat de la suprafață Hyperscreen direcționează precis mingea, iar perforarea lor îmbunătățește respirabilitatea.elementul ușor Zoom Air pentru o amortizare excelentă
  • limba elastică se adaptează bine piciorului
  • talpă de cauciuc, care oferă o tracțiune bună pe teren artificial

Specificaţii

Numărul articolului 2136014855
Cod producător BQ7497-717
Față material sintetic, textil
Talpă intermediară Nike Zoom Air
Talpă TF - tracțiune adaptată mișcării viguroase pe suprafețe dure și artificiale
Tehnologie Nike Zoom Air, TF - turf
Colecţii Nike Phantom

Tehnologii utilizate

Nike Zoom Air

Nike Zoom Air este un profil scăzut de amortizare pe baza unui sistem de amortizare similară cu Nike Air. Sistemul Zoom Air este mult mai durabil și stabil decât predecesorul sau Nike Air. ...

TF - turf

Turf sunt adecvate pentru gazon artificial. Utilizarea pe acest tip de suprafață nu are nevoie de caneluri adânci la crampoane, caracteristici asemănătoare ca și atunci când joci pe ...

Colecţii

Nike Phantom

Devino o creatură extraterestră cu ghetele NIKE PHANTOM. Compania Nike vine pe piață cu o colecție nouă și nemaivăzută, care este de neegalat. Promotorii acestei colecții sunt jucători celebri precum Phillipe Coutinho, Kevin De Bruyne, Neymar și legendarul jucător brazilian Ronaldinho. Nu ezita, fă parte din această colecție!

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

634,99 Lei(25%) 469,99 Lei

adidasMUNDIAL TEAM LEATHER

509,99 Lei(32%) 344,99 Lei

NikeMERCURIAL VAPOR 12 PRO NEYMAR JR TF

214,99 Lei(20%) 169,99 Lei

NikeBRAVATA II TF

229,99 Lei(17%) 189,99 Lei

NikeTIEMPO LEGEND 8 CLUB TF

424,99 Lei(27%) 309,99 Lei

adidasPREDATOR 19.3 TF