Nike THRMASPHR ELMNT TOP HZ2.0

Tricou alergare damă (1383005223)

Descriere

Nike THRMASPHR ELMNT TOP HZ2.0

Nu permite vremii reci să te oprească să faci sport cu ajutorul acestui tricou de alergare pentru femei Nike THRMASPHR ELMNT TOP HZ2.0! Materialul Nike Therma Sphere este foarte respirabil și evacuează excesul de transpirație de la corp și oferă confort termic excelent datorită părții dorsale periate.
  • materialul Nike Therma Sphere menține corpul uscat și confortabil
  • buzunar transparent cu fermoar pe partea stângă care oferă un spațiu de stocare ușor accesibil pentru diferite lucruri mărunte
  • spate cu croială prelungită pentru o acoperire mai confortabilă
  • fantele de pe tivul de jos nu limitează mișcarea
  • fermoar scurt care permite reglarea ventilației

Specificaţii

Numărul articolului 1383005223
Cod producător 928753-646
Material 93% poliester, 7% Spandex
Buzunare la exterior 1x (1x cu fermoar)
Tehnologie Sphere Thermal

Tehnologii utilizate

Sphere Thermal

Structura 3D în stratul interiorul, creează capsule mici de aer, care sunt încălzite cu căldura corpului și oferă izolație. Design sofisticat care ține căldura pe suprafața corpului, acolo unde ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

294,99 Lei(18%) 239,99 Lei

NikePACER PLUS TOP HZ

499,99 Lei(30%) 349,99 Lei

KarposVERENA W

274,99 Lei(32%) 184,99 Lei

NikeELMNT TOP HZ W