Nike TGHT SPOTTED CAT W

Colanți de damă (1355035539)

Descriere

Nike TGHT SPOTTED CAT W

Colanți de femei Nike TGHT SPOTTED CAT, un partener ideal pentru antrenament și competiții de înaltă intensitate. Sunt dotați cu tehnologie funcțională Dri-Fit care evacuează transpirația și dispun de croială pe corp/îngustă. Zonele din material tip plasă în partea inferioară oferă o respirabilitate mai bună, asigurând astfel răcorirea pe întreaga durată a antrenamentului.

  • tehnologia Dri-FIT menține corpul uscat și oferă confort la purtare
  • zone din material tip plasă în partea inferioară a spatelui care oferă respirabilitate excelentă
  • talie lată care se fixează perfect pe corp și persistă stabilă

Specificaţii

Cod producător 889565-010
Material 80% poliester, 20% spandex
Tehnologie Dri-Fit

Tehnologii utilizate

Dri-Fit

Materialul Nike exclusiv adaptat pentru a elimina umezeala de pe suprafața corpului, utilizează o combinație unică de rezistență la apă (hydrofobe) și absorbție a apei (hydrofile) prin ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

179,99 Lei 269,99 Lei (33%)

NikePOWER RUNNING TIGHTS

229,99 Lei 284,99 Lei (19%)

NikePWR TGHT FAST GX W

214,99 Lei 299,99 Lei (28%)

NikePWR TGHT HI SLBD HTR

199,99 Lei 269,99 Lei (25%)

NikePOWER HYPER

214,99 Lei 269,99 Lei (20%)

adidasRS 3/4 TIGHT W WH