Nike SWOOSH FUTURA BRA

Sutien sport damă (1352007922)

Descriere

Nike SWOOSH FUTURA BRA

Bustieră sport de femei Nike SWOOSH FUTURA BRA care oferă sprijin mediu, este confecționată din material elastic confortabil și dotată cu tehnologia Dri-Fit care evacuează eficient transpirația de la corp. Va deveni rapid preferata ta datorită designului interesant în care este concepută. Banda inferioară elastică oferă confort sporit la purtare. Astfel te vei simți excelent pe întreaga durată a activității sportive. Ieși în sala de fitness cu acest sutien sport de la Nike.
  • suport mediu
  • bandă elastică sub piept
  • tehnologia Dri-Fit evacuează transpirația spre exterior
  • logo-ul producătorului pe partea din față

Specificaţii

Cod producător 899370-458
Material 88% poliester reciclat, 12% Spandex
Susținere medie
Tehnologie Dri-Fit

Tehnologii utilizate

Dri-Fit

Materialul Nike exclusiv adaptat pentru a elimina umezeala de pe suprafața corpului, utilizează o combinație unică de rezistență la apă (hydrofobe) și absorbție a apei (hydrofile) prin ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

139,99 Lei(28%) de la 99,99 Lei

NikeGYM CLUB

184,99 Lei(21%) 144,99 Lei

NikeALL-IN TGHT W

Produse alternative

219,99 Lei

NikeALPHA BRA

174,99 Lei(57%) 74,99 Lei

O'NeillHW HYBRID LOW IMPACT BRA TOP

219,99 Lei(15%) 184,99 Lei

NikePRO ALPHA BRA W

164,99 Lei(21%) 129,99 Lei

NikeCLASSIC PAD BRA

169,99 Lei(61%) 64,99 Lei

O'NeillHW HYBRID LOW IMPACT BRA TOP