Nike PRO INDY LOGO BACK BRA

Sutien sport damă (1352007777)

Descriere

Nike PRO INDY LOGO BACK BRA

Bustieră sport de femei Nike PRO INDY LOGO BACK BRA cu sprijin mic și croială care asigură corp uscat și confort în timpul antrenamentelor cu intensitate scăzută, în timpul cărora consumi multă energie - de exemplu la plimbare, antrenament cu greutatea sau yoga.

  • bretele moi și elastice cu design încrucișat oferă libertate de mișcare, indiferent de tipul activității
  • banda din partea de jos este din același material moale și elastic și oferă confort și susținere sigură utilizatoarei
  • materialul ușor compresiv și cupele detașabile asigură sprijin și copiază natural silueta feminină
  • material jersey, foarte fin, dotat cu tehnologia Dri-Fit pentru evacuarea transpirației de la corp, corp uscat și confort în timpul antrenamentelor intensive

Specificaţii

Cod producător 858583-063
Material 88% poliester reciclat, 12% Spandex
Tiv - partea de jos 61% nailon, 26% poliester, 13% spandex
Tehnologie Dri-Fit

Tehnologii utilizate

Dri-Fit

Materialul Nike exclusiv adaptat pentru a elimina umezeala de pe suprafața corpului, utilizează o combinație unică de rezistență la apă (hydrofobe) și absorbție a apei (hydrofile) prin ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

104,99 Lei 139,99 Lei (25%)

NikeGYM CLUB TRAINING DUFFEL BAG

79,99 Lei 124,99 Lei (36%)

O'stylePROSOP