Nike NSW TEE SOCCER JERSEY

Tricou de băieți (1114063067)

Descriere

Nike NSW TEE SOCCER JERSEY

Tricou modern de băieți Nike NSW TEE SOCCER JERSEY, confecționat din bumbac confortabil, care va fi apreciat de fiecare copil pasionat de sport. Datorită designului îl pot purta de exemplu fotbaliștii sau fanii acestui sport. Confortul la purtare este garantat.
  • mâneci scurte
  • decolteu rotund
  • design original
  • material: bumbac confortabil
  • croială confortabilă

Specificaţii

Numărul articolului 1114063067
Cod producător BQ2669-100
Material 100% bumbac

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

89,99 Lei(33%) 59,99 Lei

NikeB NSW TEE FUTURA FILL

84,99 Lei(23%) 64,99 Lei

adidasOSR YB TR TEE

54,99 Lei(49%) 27,99 Lei

ALPINE PROROSTO

84,99 Lei(23%) 64,99 Lei

NikeNSW TEE FUTURA ICON TD B

Nike NSW TEE SOCCER JERSEY

Preţ: 59,99 Lei