Nike NSW TEE CREW JDI SWSH HBR

Tricou damă (889403-674)

Produse alternative

109,99 Lei(50%) 54,99 Lei

ALPINE PROCHATHAMA 2

99,99 Lei(50%) 49,99 Lei

O'NeillLW VALLEY TRAIL T-SHIRT

89,99 Lei(38%) 54,99 Lei

Russell AthleticTRICOU DAMĂ

Descriere

Nike NSW TEE CREW JDI SWSH HBR

Tricou de femei cu mâneci scurte Nike NSW TEE CREW JDI SWSH HBR, care nu ar trebui să lipsească din garderoba nici unei sportive. Datorită materialului și designului legendar acest tricou original cu siguranță va deveni rapid preferatul tău pentru purtarea zilnică.
  • material confortabil și plăcut
  • decolteu rotund și mâneci scurte care nu limitează mișcarea
  • inscripție legendară "Just Do It." pe piept

Specificaţii

Numărul articolului 889403-674
Cod producător 889403-674
Material 100% bumbac

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.