Nike NP SHORT BOY

Șort fete (AQ9040-010)

Produse alternative

144,99 Lei(24%) 109,99 Lei

NikeDRY 2IN1 SHORT

119,99 Lei(25%) 89,99 Lei

NikeNP SHORT BOY AOP1

144,99 Lei(24%) 109,99 Lei

NikeG SHORT 2IN1

129,99 Lei(38%) 79,99 Lei

AxisFITNESS SKIRT

Descriere

Nike NP SHORT BOY

Șort sport de domnișoare Nike NP SHORT BOY, perfect pentru diferite activități sportive și timp liber. Este confecționat din material elastic care evacuează excelent transpirația de la corp datorită tehnologiei Dri-Fit. Pantaloni scurși, dotați cu panouri din material tip plasă pentru respirabilitate maximă. Talia moale și elastică învăluie ferm această zonă a corpului și este decorată cu inscripție Nike Pro.

  • talie elastică
  • material elastic
  • tehnologia Dri-FIT menține corpul uscat și oferă confort la purtare
  • logo în partea de jos
  • croială confortabilă
  • panou respirabil din material tip plasă

Specificaţii

Cod producător AQ9040-010
Material 82% poliester, 18% Spandex
Tehnologie Dri-Fit

Tehnologii utilizate

Dri-Fit

Materialul Nike exclusiv adaptat pentru a elimina umezeala de pe suprafața corpului, utilizează o combinație unică de rezistență la apă (hydrofobe) și absorbție a apei (hydrofile) prin ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.