Nike NP SHORT BOY AOP1 G

Șort sport de copii (1273000173)

Descriere

Nike NP SHORT BOY AOP1 G

Pantaloni sport de alergare pentru copii Nike NP SHORT BOY AOP1 G, destinați mai ales fetelor mai mari, care iubesc mișcarea. Șortul combină materialul tip plasă și țesătura dotată cu tehnologia Dri-FIT care evacuează excelent transpirația și este confortabilă la purtare. Astfel la fiecare alergare te vei simți excelent de confortabil și vei avea parte de confort sporit. Croiala pe corp facilitează stratificarea.
  • materialul dotat cu tehnologia Dri-FIT evacuează rapid transpirația de la corp și este confortabil în contact cu pilea
  • croială pe corp care simplifică stratificarea
  • panouri din material tip plasă pentru respirabilitate mai bună
  • talie elastică care se mulează bine pe corp

Specificaţii

Cod producător 938999-010
Material 82% poliester, 18% Spandex
Căptușeala 100% poliester
Tehnologie Dri-Fit

Tehnologii utilizate

Dri-Fit

Materialul Nike exclusiv adaptat pentru a elimina umezeala de pe suprafața corpului, utilizează o combinație unică de rezistență la apă (hydrofobe) și absorbție a apei (hydrofile) prin ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

129,99 Lei(38%) 79,99 Lei

AxisFITNESS SKIRT

144,99 Lei(24%) 109,99 Lei

NikeG SHORT 2IN1

45,99 Lei(32%) 30,99 Lei

ArcoreGLOIN

99,99 Lei(35%) 64,99 Lei

Under ArmourTECH PROTOTYPE SHORT 2.0