Nike MILER TOP LS METALLIC

Tricou de alergare femei (1383005224)

Descriere

Nike MILER TOP LS METALLIC

Tricoul cu mânecă lungă de alergare pentru femei Nike MILER TOP LS METALLIC este potrivit pentru antrenamente realizate pe vreme rece. Gulerul rotund și înalt protejează foarte bine, iar materialul foarte ușor, folosit la fabricație, persistă confortabil chiar și după mai mulți kilometri.
  • materialul Nike Breathe îți ține de cald și îți aduce confort
  • logo metalizat Swoosh pe piept
  • marginea din spate rotunjită și prelungită protejează în mod plăcut în timpul mișcării
  • croială strâmtă cu mânecă lungă ideală pentru mai multe straturi de îmbrăcăminte

Specificaţii

Numărul articolului 1383005224
Cod producător AH7957-010
Material 100% poliester
Tehnologie Dri-Fit

Tehnologii utilizate

Dri-Fit

Materialul Nike exclusiv adaptat pentru a elimina umezeala de pe suprafața corpului, utilizează o combinație unică de rezistență la apă (hydrofobe) și absorbție a apei (hydrofile) prin ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

294,99 Lei(18%) 239,99 Lei

NikePACER PLUS TOP HZ

274,99 Lei(32%) 184,99 Lei

NikeELMNT TOP HZ W

259,99 Lei(28%) de la 184,99 Lei

Under ArmourUA VANISH SS