Nike MERCURIAL VAPOR 13 PRO NJR FG

Ghete fotbal bărbați (2134045609)

Descriere

Nike MERCURIAL VAPOR 13 PRO NJR FG

Ghetele de fotbal pentru bărbați Nike MERCURIAL VAPOR 13 PRO NJR FG sunt concepute special pentru jucătorii rapizi. Au o zonă Nike Aerotrack care te va ajuta să prinzi viteză pe gazon artificial și îmbunătățește tracțiunea.
  • căptușeală dintr-un singur strat de material și strat exterior din material elastic care îmbracă piciorul, crescând astfel siguranța jucătorului pe teren
  • strat NIKESKIN cu suprafață All Conditions Control (ACC) care oferă un contact bun cu mingea, atât în condiții umede cât și în condiții uscate
  • în partea frontală zonă Nike Aerotrak. Crampoanele pătrate oferă o tracțiune excelentă pe gazon artificial și susțin viteza.branț cu strat superior care amortizează bine șocurile și este ușor
  • ideal pentru gazon ușor umed, tuns foarte scurt

Specificaţii

Numărul articolului 2134045609
Cod producător AT7904-006
Față material sintetic, All Conditions Control, NIKESIN
Talpă FG - aderență și accelerare maximă pe gazon natural clasic
Tehnologie FG - suprafață naturală, All Conditions Control, NikeSkin
Colecţii Nike Mercurial, Nike Neymar

Tehnologii utilizate

FG - suprafață naturală

Ghetele pentru suprafață tare naturală, sunt folosite pentru gazon care poate fi umed, dar nu este noroios. Aceste ghete pot fi consolidate prin diverse elemente. Crampoanele peste ...

All Conditions Control

All Conditions Control (ACC) oferă un control optim al mingii în orice condiții, atât la terenul umed cât și la cel uscat.

NikeSkin

Pentru un contact excelent cu mingea și cu susținerea designului fin.

Colecţii

Nike Mercurial

REVOLUȚIA VITEZEI!

Noul model cu denumirea MERCURIAL este un alt model din gama inovatoare a încălțămintei pentru sport de performanță. Oferă o abordare cu totul nouă pentru modul în care acestea ar trebui să arate și ce simț al jocului ar trebuii să aibă.

Acest nou model este conceput pentru a fi perfect adaptat la picior, pentru a oferii o sensibilitate mai mare și aderență mai mare. Ideal pentru jucătorii tehnici, care activează pe flancuri.

Nike Neymar

Neymar da Silva Santos Junior, sau doar Neymar este considerat cel mai talentat atacant nu numai în țara sa natală Brazilia, dar și în lume. Calitatea sa principală este tehnica sofisticată și viteza care îi depășește pe adversari. Dacă doriți să egalați unul dintre cei mai scumpi jucători ai planetei, nu puteți pierde această colecție minunată!

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.