Nike MERCURIAL SUPERFLY VI CLUB MG JR

Ghete de fotbal copii (2135015323)

Descriere

Nike MERCURIAL SUPERFLY VI CLUB MG JR

Ghete de fotbal Nike MERCURIAL SUPERFLY VI CLUB MG JR cu tiv cu profil redus Dynamic Fit și față din material sintetic care asigură un control precis asupra mingii, adecvate pentru diferite suprafețe/terenuri de joc. Combinația a două tipuri de crampoane diferite asigură o tracțiune excelentă pe terenuri cu gazon natural și artificial.

  • tiv cu profil redus Dynamic Fit care învăluie glezna, ceea ce oferă o senzație confortabilă, ca și cum ai purta șosete
  • față din material textil și sintetic cu boltă fermă, este confortabilă și oferă sprijin
  • branț cu strat superior subțire, ușor care oferă o amortizare excelentă
  • talpa învăluie vârful pentru rezistență crescută în timp
  • ghete de fotbal pentru diferite suprafețe (MG) - teren artificial sau teren cu iarbă tăiată scurt

Specificaţii

Cod producător AH7339-081
Față material sintetic și textil
Talpă intermediară combinație de materiale amortizante
Talpă MG adecvată pentru suprafețe naturale dure sau iarbă artificială
Tehnologie Dynamic Fit, MG - teren cu iarbă scurtă sau iarbă artificială
Colecţii Nike Mercurial

Tehnologii utilizate

Dynamic Fit

Dynamic Fit elimină spațiul dintre picior și pantof pentru comoditate de neegalat, indiferent de dimensiunea sau forma picioarelor.

MG - teren cu iarbă scurtă sau iarbă artificială

Ghetele cu talpa Multiground sunt adecvate pentru teren cu iarbă scurtă sau artificială. Talpa dispune de mai multe crampoane mai mici, care sunt plasate aproape unul de celălalt.

Colecţii

Nike Mercurial

REVOLUȚIA VITEZEI!

Noul model cu denumirea MERCURIAL este un alt model din gama inovatoare a încălțămintei pentru sport de performanță. Oferă o abordare cu totul nouă pentru modul în care acestea ar trebui să arate și ce simț al jocului ar trebuii să aibă.

Acest nou model este conceput pentru a fi perfect adaptat la picior, pentru a oferii o sensibilitate mai mare și aderență mai mare. Ideal pentru jucătorii tehnici, care activează pe flancuri.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

89,99 Lei(28%) 63,99 Lei

NikeMERCURIAL FADE

109,99 Lei(27%) 79,99 Lei

adidasSQUAD 13 JSY SS Y

Produse alternative

139,99 Lei(28%) 99,99 Lei

NikeJR BRAVATA II FG

249,99 Lei(20%) 199,99 Lei

NikeJR SUPERFLY 7 CLUB FG/MG

219,99 Lei(25%) 164,99 Lei

NikeJR PHANTOM VENOM CLUB FG