Nike MAGISTA ORDEN FG

Ghete de fotbal pentru bărbați cu crampoane turnate - Nike (2134044839)

Descriere

Nike MAGISTA ORDEN FG

Ghete inovatoare Nike MAGISTA ORDEN FG, concepute pentru cei cărora le place să conducă meciul. Acest model evidențiază controlul, tracțiunea și confortul maxim în timpul unui joc. Modelul a fost dezvoltat din colecția CTR360, marcând o revoluție în lumea fotbalului, care nu va mai fi niciodată la fel. Controlul continuu este asigurat de tehnologia All Conditions Control, care vă ajută să mențineți posesia, atât în condiții meteo uscate, cât și umede.
  • fața este realizată din piele sintetică Kanga-Lite pentru adaptare excepțională pe picior, performanță și confort în orice condiții
  • pentru față s-a folosit tehnologia NikeSkin pentru o potrivire perfectă pe picior și o senzație mai naturală
  • crampoanele FG pentru teren solid au fost create special pentru a fi utilizate pe terenuri cu iarbă scurtă care pot fi umede, însă doar rareori noroioase
  • tehnologia All Conditions Control vă ajută să intrați în posesia mingii atât în condiții uscate, cât și umede

Specificaţii

Numărul articolului 2134044839
Cod producător 651329-318
Față material sintetic
Talpă Crampoanele FG pentru teren solid au fost create special pentru a fi utilizate pe terenuri cu iarbă scurtă care pot fi umede, însă doar rareori noroioase
Tehnologie FG - suprafață naturală, All Conditions Control
Colecţii Nike Magista

Tehnologii utilizate

FG - suprafață naturală

Ghetele pentru suprafață tare naturală, sunt folosite pentru gazon care poate fi umed, dar nu este noroios. Aceste ghete pot fi consolidate prin diverse elemente. Crampoanele peste ...

All Conditions Control

All Conditions Control (ACC) oferă un control optim al mingii în orice condiții, atât la terenul umed cât și la cel uscat.

Colecţii

Nike Magista

Noul model radical cu denumirea Magista este un alt model din seria inovatoare a companiei Nike în domeniul încălțămintei pentru sport de performanță. Oferă o abordare cu totul nouă pentru modul în care acestea ar trebui să arate și ce simț al jocului ar trebuii să aibă.


Acest nou model este conceput pentru a fi perfect adaptat la picior, pentru a oferii o sensibilitate mai mare și aderență mai mare. Este ideal pentru jucătorii creativi, pentru conducătorii de joc. Compania Nike a modificat special tehnologia Flyknit, astfel încât să poată fi folosită și la ghete de fotbal. Cu această tehnologie, jucătorii vor avea un simț mai bun pentru minge și controlul perfect atunci cănd driblează mingea.

Evaluare

5

/5
Opinia clienților
evaluat de către 4 clienţi
4 evaluare
4
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare
20:55 10. 7. 2014
Evaluare:

Te-a ajutat evaluarea?
21:08 12. 7. 2014
Evaluare:

Te-a ajutat evaluarea?
15:34 17. 7. 2014
Evaluare:

Te-a ajutat evaluarea?
11:06 28. 8. 2014
Evaluare:

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente