Nike JR MERCURIAL VAPOR 13 ACADEMY NEYMAR JR IC

Pantofi sală copii (2144011621)

Descriere

Nike JR MERCURIAL VAPOR 13 ACADEMY NEYMAR JR IC

Pantofii de sală cu față moale Nike JR MERCURIAL VAPOR 13 ACADEMY NEYMAR JR IC îmbracă frumos piciorul și arată excelent, iar talpa din cauciuc asigură perfecta aderență pe stradă sau la locul de joacă.
  • căptușeala confortabilă îmbracă frumos piciorul și se potrivește perfect
  • materialul texturat sintetic din vârf până la călcâi asigură controlul perfect asupra mingii chiar și la viteze mari
  • talpa din cauciuc este proiectată având la bază studiile de analiză a mișcării jucătorilor la antrenamente făcute de către laboratorul de cercetare sportivă Nike
  • talpa de cauciuc are aderență bună în orice direcție, indiferent dacă joci pe stradă, pe teren sau în sală

Specificaţii

Cod producător AT8139-006
Față material sintetic
Talpă cauciuc
Tehnologie IC - de sală
Colecţii Nike Mercurial, Nike Neymar

Tehnologii utilizate

IC - de sală

Talpa pentru sală a încălțămintei este potrivită pentru pardoseli din lemn tare, sau gazon artificial. Fabricată din materiale cum ar fi cauciucul natural, gumă pură și cauciuc turnat ...

Colecţii

Nike Mercurial

REVOLUȚIA VITEZEI!

Noul model cu denumirea MERCURIAL este un alt model din gama inovatoare a încălțămintei pentru sport de performanță. Oferă o abordare cu totul nouă pentru modul în care acestea ar trebui să arate și ce simț al jocului ar trebuii să aibă.

Acest nou model este conceput pentru a fi perfect adaptat la picior, pentru a oferii o sensibilitate mai mare și aderență mai mare. Ideal pentru jucătorii tehnici, care activează pe flancuri.

Nike Neymar

Neymar da Silva Santos Junior, sau doar Neymar este considerat cel mai talentat atacant nu numai în țara sa natală Brazilia, dar și în lume. Calitatea sa principală este tehnica sofisticată și viteza care îi depășește pe adversari. Dacă doriți să egalați unul dintre cei mai scumpi jucători ai planetei, nu puteți pierde această colecție minunată!

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

179,99 Lei(16%) 149,99 Lei

NikeJR TIEMPO LEGEND 8 CLUB IC

159,99 Lei(12%) 139,99 Lei

NikeBRAVATA II IC JR

324,99 Lei(27%) 234,99 Lei

NikeJR MERCURIAL SUPERFLY 7 ACADEMY IC

164,99 Lei(21%) 129,99 Lei

NikeBRAVATAX II IC JR

269,99 Lei(33%) 179,99 Lei

NikeJR PHANTOM VSN CLUB IC

Nike JR MERCURIAL VAPOR 13 ACADEMY NEYMAR JR IC

Preţ: 309,99 Lei