Nike HYPERVENOM PHATAL II FG

Ghete de fotbal bărbați (1495000144)

Descriere

Nike HYPERVENOM PHATAL II FG

CONTACT FANTASTIC, CONFORT ANATOMIC. Ghete de fotbal Nike HYPERVENOM PHATAL FG sunt realizate să reflecte forma piciorului pentru un simț natural, performanțele acestor ghete de fotbal vă ajută să accelerați rapid și să vă opriți imediat. Față moale din piele artificială care permite un control perfect pe teren, cu suprafața șireturilor realizată dintr-o bucată pentru o aderență mai bună în contact cu mingea.

  • branț ergonomic pentru sprijin și profil redus de amortizare
  • profilul permite agilitate maximă în timpul starturilor scurte și un simț mai bun
  • crampoane pentru teren dur FG, realizate special pentru folosirea pe teren cu iarbă scurtă, care poate fi ușor umed sau noroios
  • lamelă Pebax pentru sprijin și simț
  • suprafața șireturilor realizată dintr-o bucată

Specificaţii

Cod producător 749893-080
Față material sintetic
Talpă intermediară branț performant ergonomic
Talpă crampoane pentru teren dur FG, realizate special pentru folosirea pe teren cu iarbă scurtă, care poate fi ușor umed sau noroios
Tehnologie Înșiretare asimetrică, FG - suprafață naturală
Colecţii Nike Hypervenom

Tehnologii utilizate

Înșiretare asimetrică

Înșiretarea asimetrică, asigură un contact perfect cu mingea. Înșiretarea este deplasată lateral pentru o suprafață netedă, extinsă și contact bun cu mingea. 

FG - suprafață naturală

Ghetele pentru suprafață tare naturală, sunt folosite pentru gazon care poate fi umed, dar nu este noroios. Aceste ghete pot fi consolidate prin diverse elemente. Crampoanele peste ...

Colecţii

Nike Hypervenom


JOCUL S-A SCHIMBAT!

Atacatorii de astăzi au nevoie de mai mult decât de viteză și tehnică. Trebuie să fie capabili a induce în eroare cu corpul și să fie imprevizibili. Noua gamă revoluționară NIKE HYPERVENOM permite agilitatea, care stârnește teamă în rândul apărătorilor din întreaga lume.

Uită tehnicile de atac ale școlii vechi! Noua gamă de ghete HYPERVENOM oferă noi posibilități și experiențe. Tehnologiile noi garantează manipularea excepțională în toate condițiile, la viteza maximă.

Evaluare

5

/5
Opinia clienților
evaluat de către 1 client
1 evaluare
1
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

15:46 10. 6. 2015
Evaluare:

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative